Benvolgudes famílies, un any més, el projecte "elcostarodaelmon" de la vocalia internacional us volem donar les gràcies per la vostra participació i també enviar tot el carinyo i agraïment a la mare Samantha Paya per la feina i la dedicació en el lideratge del projecte.

Aquest any, en hem trobat amb una gran sorpresa al veure tantes i tan bones fotografies de les seves vacances de l’estiu del 2014 de tots el seus concursants. Ha estat difícil l’elecció ja que moltes són dignes de ser premiades, però com a tots els concursos, només hi ha un de guanyador! i com l’any passat, també hem mantingut els tres accèssits.

La fotografía guanyadora es titula “Parismina Airport” de la familia Rovira. Enhorabona!!!

Parismina airport

Tècnicament està exposada correctament.

La composició segueix la regla dels terços. Composta dins d’un espai  amb sentit de la unitat que ens resulta harmoniós i estèticament equilibrat.

Bon sentit de la orientació i la perspectiva.

El centre d’interès, que són els dos nens, estan enfocats i col·locats correctament a partir de la part inferior de l' enquadrament, cosa que ens dóna sensació d’estabilitat.

Els colors són un perfecte exemple d’equilibri colorimètric entre la roba dels nens i el paisatge.

El significat de la fotografia és evident, clar i divertit. Com a bona fotografia, no són necessàries explicacions.

I com l'any passat, aquest cop també tenim cabuda per 3 segons guanyadors.

Els 3 accèssits són:

Captura de pantalla 2015 06 29 16.35.24

En breu us passarem un altre email per recordar-vos de començar a pujar les noves fotografies de l'estiu 2015, que esperem hagi anat d'allò més be!

Moltes gràcies per la vostra col·laboració,

 

Atentament,

Vocalia Internacional

Go to top