ANEM A DESCOBRIR IRLANDA DEL NORD
PROPER DESTÍ Mullaghbaw (Irlanda del Nord)
 

La vocalia Internacional d’acord amb les direccions de l’escola i l’ampa i amb l’impuls del Cormac Walsh  director acadèmic del GET (Global English Track del Costa i Llobera), ha organitzat una sortida a Irlanda del Nord per als nois i noies dels nivells de Toronto i Sydney del GET (5è i 6è de primària).
Aquest viatge a Irlanda, tal com va fer el grup d’alemany l’any passat a  Berlin amb  molt d’èxit, fins el punt que aquest any tot el curs de 4 ESO tornen a fer l'experiència a nivell de tota l'escola, vol ser un començament de relacions estables del Costa i Llobera  amb l’escola St Mary’s Primary School,  situada  a la població de Mullaghbaw a 90 kilòmetres de Dublin. 

Els nostres joves estaran tres dies compartint tallers i activitats amb els seus companys irlandesos, fent pràctiques del seu nivell d‘anglès i, sobretot, havent d'obrir les orelles per entendre els nens irlandesos i parlar per poder comunicar-se amb ells. Una experiència d'immersió lingüística que si la gaudeixen, voldran repetir.
A la sortida a més dels teachers  de l’equip del Cormac i anirà una mare de la vocalia i un jove de l’ESO per fer d’assistent a l’equip  docent. 

El nostre objectiu és contribuir, amb l’escola i les famílies, a través del coneixement de la llengua anglesa però també gràcies a les vivències internacionals de diferent tipus, en la construcció de ciutadans flexibles, tolerants i preparats per entendre un món que serà ben diferent del qual hem viscut nosaltres.

Mica en mica, altres nivells i edats del programa GET farà sortides semblants sempre posant la mirada de poder establir relacions estables de la nostra escola per tal d’aprofitar sinèrgies i experiències comunes en molts àmbits.
Felicitem per aquesta iniciativa als nois del GET i els desitgem una bona i profitosa experiència.
Ja us l’explicarem!
Go to top