La vocalia internacional coordinadament amb les direccions de la nostra escola, l’ampa i l’Escola Oficial d’Idiomes (EOI) està dissenyant un extraescolar de llengua alemanya dirigida  a l’ESO.

 

El curs té les següent característiques...

 

 

 

 

· Curs de  nivell a1 d'alemany (nivell inicial)

 

· Dirigit únicament als alumnes de l’ESO

 

· Impartit per professors de l’EOI

 

· Durada de 130 hores (durada estàndard dels cursos extensius de la EOI)

 

 

El curs es realitzarà en dos blocs:

 

 

Primer Bloc:

 

· Setembre de 2013 del 2 al 13 de setembre (40 hores) 4 hores cada dia, ajustant la festa de l’onze de setembre que cau en dimecres

 

 

Segon Bloc:

 

· D’octubre a Juny. 2:30 hores cada setmana. Dimecres de 15:00 h a 17:30 (90 hores)seguint el calendari de la nostra escola.

 

 

Lloc. Aules a la nostra escola

 

Dirigit acadèmicament per la direcció de l’EOI.

 

Coordinat per la vocalia  internacional.

 

 

Preu:

 

· 130 hores dels dos blocs: 600 euros abonats de la següent manera:

 

· 60 euros al final de la  prescripció. (finals de juny 2013 ) i 60 euros cada mes,  d'  octubre 2013 a Juny 2014 per rebut bancari

 

 

Al final del curs amb èxit s’haurà assolit les competències del nivell a1 (pot comunicar-se a nivell elemental per satisfer les seves necessitats amb fórmules fixes; pot mantenir una conversa senzilla sobre temes personals si l'interlocutor l'ajuda)

 

 

Durant el curs 2014-2015, els alumnes que superin el curs a1 podran continuar en la mateixa estructura de 130 hores per tal d’assolir el nivell a2 en unes condicions similars.

 

 

A partir d’aquí,  estaran preparats per seguir els nivells B1 a les instal·lacions de l’EOI d’acord amb els seus cursos reglats.

 

Informació i inscripcions a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o al 629 230 062

 

Vocalia Internacional

 

AMPA IE COSTA i LLOBERA

 

Go to top