Benvolguts amics i amigues Ha estat un gran plaer haver compartit amb vosaltres aquesta aportació que com a pares i mares de l'escola esteu fent a la formació dels nostres fills i filles a través de la nostra pròpia reeducació com a pares.  La Carminya i jo agraïm molt a l'Escola Costa i Llobera, en sentit col·lectiu  i individual la seva tasca educativa, especialment a tots aquells professors i professores que tractant de donar sempre el millor de sí mateixos, han posat els seus ideals educatius pel davant dels seus drets laborals,  i no han dubtat en dedicar temps i energies a la millora de la educació que han rebut els nostres fills i filles. Però també ens sentim afortunats d'haver  format part d'un grup de pares compromesos que dediqueu també moltes hores i energies a fer realitat la idea de que l'educació es cosa de tots i  que per tant tenim un paper actiu en contribuir a la millora  col·lectiva de l'educació.

 

Han estat quasi 23 anys com a pares,  intentant participar activament en el projecte de l'escola a través del AMPA, o d'altres maneres, però ha arribat el moment de deixar que els que encara hi esteu seguiu amb aquesta tasca. Jo  us deixo com a membre actiu, m'agradaria seguir, però les retallades també m'afecten i tinc ara més feina que mai. Naturalment, estic encantat de rebre notícies vostres, no ens elimineu del mailing i compteu amb nosaltres per a qualsevol cosa en la que puguem col·laborar i si podem, no ens perdrem les molt interessants activitats que continuareu organitzant, començant per aquest importantíssim tema de sexualitat, si es que el decidiu portar endavant, que ens va quedar pendent el curs passat.

 

Una abraçada,

Manel i Carminya

 

 

Contacta amb la vocalia Fem Salut!

el teu email:
Assumpte:
Missatge:
Per enviar el missatge, demostra que no ets un ordinador, responent (amb un número) a la pregunta: "SI TINC 4 POMES I ME'N MENJO UNA, QUANTES ME'N QUEDEN?"
Go to top