imatge esportsvoc. esports

Contacte:  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Telèfon: 93 204 75 51 (extensió: 201)

documentació:

> Graella d'esports 2019-2020

> Autorització marxar sols

 

 

Benvolgudes famílies,


A continuació trobareu tota la documentació relativa a les Subvencions d'esport fora d'horari escolar per al curs 2019/20.

- Document de suport a les famílies.

El període de sol·licitud de subvenció s'inicia el dia 19 de setembre i finalitza l'11 d'octubre, com indica la convocatòria.

MOLT IMPORTANT:


- Les 3 còpies obligatòries del formulari han de tenir el segell de l'AFA de l'IE COSTA i LLOBERA original. (No serà vàlid si el segell d'un foli és una fotocòpia).

- És important que a les dades s'indiqui el telèfon mòbil perquè serà la manera que se us comunicarà que se us ha atorgat la subvenció. En el cas que no se us atorgui, NO rebreu res.

- Els fulls d'inscripció estan disponibles a la Secretaria de l'AFA.

- Els formularis s'han d'entregar a l'OAC i amb sol·licitud de cita prèvia.

Per a qualsevol dubte o aclariment que necessiteu, no dubteu en contactar-nos,

Cordialment.

AFA de l'IE COSTA I LLOBERA
Vocalia d'esports

Benvolgudes famílies,

Des de la vocalia d'esports volem fer-vos saber que l'equip juvenil del Costa de Bàsquet format pels alumnes de Batxillerat Quim Benavent, Lluís Blanco, Albert Blanco, Pol Guasch, Guillem Puig, Nil Roig, Pere Chaler, Maiol Graells, Arnau Gironella, Jan Barcelona i  Ignasi Sánchez entrenats per Lluís Albert Arauzo , el passat dimecres 19 de Juny van aconseguir el CAMPIONAT de la COPA COLEGIAL,  la competició escolar de Bàsquet més espectacular que es juga a 12 ciutats espanyoles de manera simultània.

Us compartim  una vídeo perquè visualitzeu l'esforç, il·lusió, entusiasme amb què aquest equip ha portat el nom del Costa i llobera fins el més amunt.

MOLTES FELICITATS CAMPIONS!!!!!! i gràcies

L’Equip de bàsquet de batxillerat del Costa i Llobera s’ha classificat per la final de la copa col·legial.

El partit es jugarà aquest dimecres 19 de Juny a les 16:30 al Col·legi Badalonès Batxillerat

Carrer dels Arbres, 17, 08912 Badalona

Us animem a tots els que pugueu, sobre tot als companys de classe, a anar-hi a donar suport en aquesta gran fita.

Més info:

- Crònica de la semi-final

- Info Copa Col·legial

Foto0
Foto1
Foto2
Foto3

L’Ajuntament de Barcelona ha distingit dos equips de la nostra escola amb els Premis “Compta fins a tres”. Aquests guardons reconeixen projectes, entitats, centres docents, equips, personal tècnic i tutors/es de joc que destaquen per la seva esportivitat i respecte pels valors educatius de l’esport escolar.

Els equips premiats són les noies de 5è de Primària de Bàsquet Prealeví Femení “A” i els nois de 5è de Primària de Futbol 7 Prealeví Masculí “A”. Tots dos equips han estat distingits “pel comportament mostrat per part de tots els agents de l’equip d’acord amb els valors de la campanya Compta fins a tres, en el marc del programa El Semàfor dels Valors, a les competicions del Consell de l’Esport Escolar de Barcelona”.

L’acte de lliurament es va fer el 8 de juny a l’Espai Francesca Bonnemaison. En la cerimònia van ser premiades una vintena d’escoles, entitats i clubs de la ciutat de Barcelona.

Els jugadors, jugadores i entrenadors dels equips del Costa i Llobera van pujar a l’escenari per recollir els diplomes i una placa commemorativa. Una vegada més, els nostres alumnes van demostrar que l’esport va més enllà de guanyar o perdre!

Premi_equip_femení.jpg  Premi_equip_masculí.jpg

Vocalia d’Esports

AFA IE Costa i Llobera

Benvolgudes famílies,
 
Us anunciem que demà divendres s'obre el període d'inscripció per a les activitats extraescolars del pròxim curs 2017-2018. Us enviem un dossier amb tota l'oferta de l'Associació de Famílies d'Alumnes del Costa i Llobera. Aquest any, hem unificat la informació en un sol dossier on trobareu, ordenades per cursos, totes les activitats que han preparat les vocalies d'Esports, Arts, Internacional i Tardes de divendres. 
 
Les inscripcions s’han de fer del 9 al 18 de juny a través del programa informàtic de l’AFA: http://ampacostallobera.ampasoft.net
 
Atentament,
 
AFA IE Costa i Llobera

 

Benvolgudes famílies,

Ja ha començat la inscripció al Casal d’estiu de CAN CARALLEU, els interessats demaneu el full d’inscripció a la secretària de l'AFA, Cristina Buey, aquesta inscripció s'ha de baixar a la recepció de Can Caralleu

El termini de la inscripció és del 29 de març al 20 d’abril de 2017 de dimarts a divendres.

Documentació imprescindible que s'ha d'adjuntar amb el full d'inscripció:

- Fotocòpia del DNI del pare, mare o tutor.

- Fotocòpia del carnet de vacunació.

No acceptaran cap full que no porti el segell de la nostra l’escola. 

Cordialment,

AFA IE COSTA I LLOBERA

Benvolgudes famílies,

Per tal de poder millorar el servei d'esports extraescolar de l'escola, la vocalia agraïria que empleneu l'enquesta que s'ha penjat al web (enllaç). L'enquesta va dirigida a totes la famílies, encara que els vostres fills o filles no practiquin esports extraescolar a l'escola. 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

Vocalia d'esports

Benvolgudes famílies,

Us adjuntem el document de l'esport per pares i mares que es fa a l'escola i el Magic Line (caminada solidària que organitza Sant Joan de Déu el 5 de març).
Esperem que sigui del vostre interès.
Cordialment.
Vocalia d'esports Costa I Llobera
 

Benvolgudes famílies,

Us penjem la graella dels partits com locals del Costa i Llobera.

Partits044.jpg

Vocalia d'esports 

Pàgina 1 de 3

Go to top