Projecte Anglès

 • Anglès

  Projecte , objectius i funcionament

  El projecte d’anglès extraescolar és un projecte integral que engloba les activitats pels nois i noies d’infantil i primària els divendres,  de secundària els dimecres i el programa especial de preparació de TOEF /C1 on line. (en projecte pel curs 2017-2018)

  ¿Quin objectiu tenim?

  L’objectiu es arribar al nivell B2 d’anglès el darrer curs de l'ESO/1er de Batxillerat dels alumnes del Costa (equiparable al First Certificate).

  La vocalia  internacional vol donar a les famílies la tranquil·litat que amb aquest esforç extraescolar fet a la mateixa escola serà suficient per assolir aquest nivell important d’anglès.

  ¿Com certifiquem els nivells ?

  Quan els nostre fill/a està en el moment adequat se'ls hi  planteja fer la prova de nivell , assegurant un seguiment global de l’aprofitament acadèmic.

  ¿Es obligatori fer l’examen?

  No, simplement pot ser convenient segons el cas,  però no cal fer-los tots. Cada persona  demana una reflexió diferent  que aconsellem fer-la amb el responsable acadèmic del projecte, Cormac  Walsh.

  ¿Quin és l’enfocament acadèmic?

  El mètode es  basa sobretot en treballar l’oral (speaking and listening).

  Alguns alumnes tenen la sensació d’estar treballant aspectes ja donats a l’escola o d’avançar poc a nivell gramatical però precisament el projecte consisteix en treballar la diferència de nivell entre l’escrit i el parlat. Els professors, nadius de parla anglesa i professionals de l’ensenyament de l’anglès com a llengua estrangera amb adolescents,  fan una feina molt intensa per fer entrar els nens en l’anglès oral, en l’expressió, la pronunciació, etc.

  ¿Amb el projecte d’extraescolar de la vocalia n’hi ha prou per assolir el First Cerficate?

  Efectivament aquest és el propòsit però cal tenir en compte aspectes importants que no dependent dels professors del GET. Aquest serien:

  Crear en l’àmbit familiar una bona predisposició a l’aprenentatge de l’anglès. Veure pel·lícules en Versió Original, fer alguna activitat d’estiu en campaments d’anglès, etc.

  També és important comprendre que el GET no és una extraescolar per “divertir-se” Encara que a primària l’activitat d’anglès és molt lúdica no és “tant divertida” com fer teatre o jugar al pati amb els amics. Cal una consciència que s’ha d’aprofitat aquests moments fent un cert esforç relaxats però concentrats.

  Si pel que sigui no ens va bé a fer ara aquesta activitat, ¿la podem fer més endavant?

  Aquesta és la idea, sense problemes; cal fer les coses quan hi ha les condicions per a fer-les. Quan convingui veiem com entrar en aquest “TRACK” Cal tenir en compte però que las classes són per nivell i no per curs-edat. Això vol dir que potser que vagi amb alumnes més petits o més grans. S’intenta que no hi hagi moltes diferències d’edat jugant amb el diferents grups, però es pot donar  aquesta circumstància.

  ¿Si volem informació addicional o tenim comentaris on podem fer-ho?

  El director Acadèmic, Cormac Walsh, està a la vostra disposició. Si requeriu una entrevista personal nomes cal enviar un correu abans per demanar hora a (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.). També si teniu qüestions podeu enviar un correu amb el vostre comentari o pregunta.

  Igualment podeu contactar amb  la vocalia internacional, Marta Marimon, al correu de la vocalia (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.)

Go to top