banner ampa alimentacióFem obres a la cuina!

El proper mes de juny està previst que comencin les obres per a fer la nova cuina del Costa i Llobera amb l’objectiu de tenir-la enllestida de cara a l’inici del curs 2015-2016. Aquestes millores afectaran tant a la distribució i condicionament dels espais, com a l’equipament.

Amb aquesta intervenció es busca per una banda garantir espais adequats i el màxim de segurs a l’hora de conservar i manipular els aliments. En aquest sentit, s’ampliarà la “zona de fred” (que actualment resultava massa justa) i també es preveu ampliar la zona de treball garantint així un espai separat (i per tant més segur) per a la preparació dels menús especials segons els casos d’al·lèrgia.

Per altra banda la nova distribució pretén també millorar les circulacions tant a l’interior de la cuina (recepció de mercaderies, conservació, preparació d’aliments...) com a la zona del menjador (especialment a l’hora de servir el menjar i també per al retorn de safates). Aquestes modificacions també afectaran a la zona de vestidors i serveis del personal de cuina i monitors.

Estem convençuts que aquesta intervenció i la qualitat amb la qual es proposa, suposa una important millora per a l’escola, i per això us demanem tota la vostra comprensió. Mentre durin les obres el menjar es proveirà mitjançant un catering extern que portarà el menjar cuinat.

Aquí podeu veure el plànol de la nova cuina de l’escola  (PDF)

cuina

PLA ESTRATEGIC

RECULL DE MENÚS ANTICS

Aquí podeu trobar els menús i les receptes d'anys i mesos anteriors:

> recull curs 2017-2018 INFANTIL

> recull curs 2017-2018 PRI. I SEC.

> recull curs 2015-2016

> recull curs 2014-2015

----------------------------

 

 

sug

Si tens qualsevol queixa, dubte o suggeriment, hem habilitat el següent formulari per posar-se directament amb la vocalia d'alimentació. No dubtis en utilitzar-lo per qualsevol tema relacionat amb la vocalia:

el teu email:
Assumpte:
Missatge:
Per enviar el missatge, demostra que no ets un ordinador, responent (amb un número) a la pregunta: "SI TINC 4 POMES I ME'N MENJO UNA, QUANTES ME'N QUEDEN?"
Go to top